Een blijvende herinnering aan een bijzondere dag
05 augustus 2018 
in Blog

Een blijvende herinnering aan een bijzondere dag

Gaat jouw verjaardagsfeest ook altijd veel te snel voorbij? Hebben je ouders een jubileumfeest om nooit te vergeten of heeft je vriendin net een kindje gekregen? Het zijn allemaal bijzondere momenten die veel te snel voor bij gaan. In de vluchtige maatschappij is het fijn om terug te kijken naar die momenten. Een blijvende herinnering aan een bijzondere dag kun je op een leuke manier waar maken.

Zorg bijvoorbeeld dat je jouw eigen jaarwisseling nooit vergeet door het maken van geweldige kiekjes tijdens het feest. Op deze manier kun je nog veel langer van deze mooie herinneringen genieten. Vier jij binnenkort een bijzondere leeftijd of wil je gewoon leuke feestfoto’s? Hoe zorg je er dan voor dat je de leukste foto’s maakt en wat kun je doen met de foto’s? In dit artikel geven wij jou de beste tips en tricks om jouw verjaardag vast te leggen.

Leg een aantal camera’s neer

Wil je liever van het feest genieten, dan de hele avond fotograferen? Leg dan overal verschillende camera’s neer die iedereen kan gebruiken. Zo krijg je uniek beeldmateriaal van het feest. Ook kun je natuurlijk vragen of iedereen met een smartphone foto’s wilt maken en naar jou kan doorsturen. Door verschillende oogpunten te hebben, kun je het feest op de beste manier vastleggen. Geniet van gekke plaatjes en leuke foto’s die de sfeer van het feest goed vastleggen.

De groepsfoto

Het kan suf lijken om met z’n allen op de foto te moeten, toch is het voor de herinneringen erg leuk om beeldmateriaal te hebben van iedereen die aanwezig was. Zorg dat je tijdens het feest een klein moment neemt om een leuke groepsfoto te maken. Dit is een geweldige herinnering voor later.

Jouw foto tot kunstwerk

Wat kun je vervolgens met de leuke verjaardagsfoto’s doen? Wil je iedere dag opnieuw genieten van jouw geslaagde feest? Laat dan bijvoorbeeld een leuke groepsfoto afdrukken op canvas. Op deze manier heb je een stukje kunst aan de muur met een geweldige herinneringen.

Lees meer: Maak een fotoslinger met je Instagram foto’s!

 
Een feestelijke slinger

Wat is er nu leuker dan deze gezellige feestfoto’s op een slinger te laten afdrukken? Deze kun je ophangen als decoratie in huis en iedere dag genieten van de mooie herinneringen. Ook kun je de slingers uitsluitend gebruiken voor verjaardagen. Zo geef je een persoonlijk en ludiek tintje aan jouw versiering.

Fotoagenda

Ontwerp jouw eigen agenda met de mooiste verjaardagsfoto’s. Je kunt de foto’s zowel op de kaft laten afdrukken als binnen in de agenda. Zo plan je jouw activiteiten met een glimlach. Je wordt telkens weer verrast met de blijde feestfoto’s van jouw verjaardag.

Een fotoalbum maken

Wil je alle foto’s een plekje geven? Laat ze dan afdrukken in een fotoboek. Je kunt eenvoudig online een prachtig fotoboek ontwerpen. Je kunt zelf de grootte van de foto’s aanpassen en zo is er werkelijk plek voor alle foto’s. Geniet van het bladeren door dit fotoalbum en het ophalen van de mooie herinneringen van het feest.

Wil jij ook nooit meer een verjaardag vergeten? Leg deze feesten dan vast met uniek beeldmateriaal. Er is veel mogelijk met jouw feestfoto’s. Zo kun je iedere dag met plezier terugdenken aan het feest.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen