De leukste tijd van het jaar: Kerst!
10 december 2019 

De leukste tijd van het jaar: Kerst!

We zijn met zijn allen massaal weer aan het aftellen voor de fijnste tijd van het jaar. Kerstmis!
Steeds meer mensen vieren kerst uitgebreid, met heerlijk eten, gezelligheid en cadeaus. Deze laatste is iets wat we bij Het Fotoalbum goed kunnen aanbieden. Tijdens Kerst is het extra leuk om belangrijke gebeurtenissen en herinneringen op beeld vast te leggen.
Om dit zo persoonlijk mogelijk te maken heb je de mogelijkheid bij Het Fotoalbum om gepersonaliseerde items te maken. Denk hierbij aan fotoslinger, tijdschrift, kalender, wanddecoratie, foto agenda.

Een paar leuke weetjes over de Kerst:
– Negen maanden na Kerst worden de meeste baby’s geboren.
– Het verschil tussen kerst- en paasbrood is dat op de eerste poedersuiker hoort, op de ander niet.
– De hoogste kerstboom ter wereld staat in Nederland. De Gerbrandytoren in IJsselstein is 367 meter en de hoogste toren van Nederland. Rond de Kerst krijgt de toren extra kabels en lampjes ter versiering. Dan is het de grootste kerstboom ter wereld.

Dat het verzamelen van al jouw dierbaren herinneringen tijd kost weten we! Met de kerstdagen in het verschiet hebben we besloten onze actie te verlengen tot en met 24 december! Ben je nog niet begonnen aan het maken van jouw fotoboek? Het is toch heerlijk om bijvoorbeeld samen herinneringen op te halen tijdens het verzamelen van al jouw foto’s? Je hebt dus nog een week om gebruik te maken van deze actie. Het maken van een fotoboek kost even tijd, maar dan heb je de mooiste tastbare herinneringen!

Je maakt jouw fotoboek bij Het Fotoalbum zo dik als je zelf wilt, zonder te betalen voor extra pagina’s. Verzamel bijvoorbeeld alle foto’s van afgelopen jaar en maak een jaarboek.

Kies een hardcover fotoboek in de formaten L/XL staand of liggend en reken af met een van de volgende codes*:

120 pagina’s voor €30,-: HFA2019DIK120
160 pagina’s voor €35,-: HFA2019DIK160 
200 pagina’s €40,-: HFA2019DIK200

Let op: de codes gelden niet voor hardcover fotoboeken vierkant. Wegens drukte kan de levering langer duren dan normaal. Onze excuses!
*Actiecode is geldig t/m 31 december, prijs is exclusief verzendkosten en productopties

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen