Originele bedankjes onder de 15 euro
12 maart 2017 
in Blog

Originele bedankjes onder de 15 euro

Je wilt iemand op een originele manier bedanken, maar je weet niet goed hoe. De standaard bedankkaart, een bosje bloemen of lekkernijen voelt in dit geval wat gewoontjes en je bent op zoek naar een uniek cadeau. Een cadeau dat jouw held(in) in de spotlight zet en een lach op zijn of haar gezicht tovert. Met een origineel fotoproduct van Het Fotoalbum krijg je dit gemakkelijk voor elkaar. Speciaal om een bijzonder persoon te bedanken, hebben wij namelijk vijf originele bedankjes onder de € 15,- voor je op een rij gezet. Lees je mee?

1. Fotoslinger 25 vlaggetjes

vlaggetjes puntVerras de persoon die jij wilt bedanken met een persoonlijke, unieke fotoslinger met 25 vlaggetjes. Kies voor de punt vlaggetjes of de vierkante vlaggetjes en verzamel de favoriete foto’s van diegene. De fotoslinger met 25 vlaggetjes is 10 meter lang en je kunt er in totaal 50 foto’s op kwijt. Genoeg ruimte om die ene speciale persoon in de spotlight te zetten. Je maakt deze unieke fotoslinger al voor €10,-.

2. Spiraal fotoalbum staand S

Het spiraal fotoalbum staand S biedt een leuke en originele manier om iemand te bedanken voor een fijn spiraal fotoalbum staand sprijsje. Dit leuke fotoproduct maak je namelijk al vanaf € 6,-. Door de spiraalbinding blijft het gewicht van dit fotoboek aan de lage kant. Dit bedankje kan dus overal gemakkelijk mee naartoe genomen worden.

3. Softcover fotoboek vierkant L

Het softcover fotoboek vierkant L is een bijzonder fotoboek softcover fotoboek vierkant ldie veel weg heeft van een glossy magazine. Verzamel de foto’s van de persoon die jij wilt bedanken en vergeet vooral foto’s van jullie samen niet. Dankzij de software kun je de foto’s gemakkelijk invoegen middels een drag-and-drop systeem. Het fotoboek is dus niet alleen een voordelig en uniek bedankje, maar het is ook nog eens makkelijk te maken. Je maakt dit mooie boek al vanaf € 10,-.

4. Fotoboek harde kaft liggend M

fotoboek liggend MDenk je dat een fotoboek met harde kaft ver boven je budget ligt? Think again! Dit kleine formaat fotoboek maak je namelijk al vanaf € 12,-. Kies een mooie foto voor op de harde kaft en bedank iemand met een waardig cadeau van hoge kwaliteit. Het fotoboek harde kaft liggend M heeft alles in huis om iemand op bijzondere wijze te bedanken.

5. Verjaardagskalender L zonder jaartal

Staat de persoon die jij wilt bedanken nogal bekend als vergeetachtig? Geef diegene dan een bijzonder verjaardagskalender l zonder jaartalbedankje met een flinke knipoog. Aan de verjaardagskalender L zonder jaartal kun je alle belangrijke datums toevoegen, zoals verjaardagen of jubileums. Daarnaast is er genoeg ruimte om de leukste foto’s toe te voegen. Een origineel bedankje voor een leuke prijs van € 10,-.

Zit het perfecte bedankje hier niet tussen? Bekijk dan de rest van onze fotoboeken, fotoslingers, foto agenda’s en fotokalenders om te kijken of er een uniek cadeau tussen zit.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen