Inspiratie: de leukste cadeaus voor Vaderdag!
27 mei 2019 

Inspiratie: de leukste cadeaus voor Vaderdag!

Het is bijna Vaderdag, het moment om jouw vader te laten blijken hoeveel je van hem houdt! Het lijkt nog ver weg, 16 juni, maar om er zeker van te zijn dat je dit jaar je vader écht weet te verrassen, hebben wij een aantal tips voor je. Laat je inspireren voor een onvergetelijke Vaderdag!

Ontbijt op bed

Het lijkt misschien een cliché, maar niets is zo heerlijk als kunnen uitslapen en verrast worden met een ontbijt op bed. En aangezien Vaderdag op een zondag valt is de kans groot dat je vader kan uitslapen., is de kans groot dat je vader kan uitslapen. Dus zet zelf je wekker en bereid een lekker zelfgemaakt ontbijtje voor hem. Je zal zien hoe blij hij is om in de ochtend wakker te worden met zo’n verrassing!

Jullie mooiste herinneringen

Vaders hebben een groot hart. Zorg daarom voor een mooie verzameling van jullie mooiste herinneringen samen. Maak een mooie hartjes fotoslinger met speciale hartvormige foto’s. Of vul een envelop vol met hartjes met jullie foto’s erop! Hiermee kan je vader terugkijken op alle leuke herinneringen tijdens Vaderdag. Met onze actie krijg je ook nog eens 20% korting op al onze fotoproducten!

Een dagje uit met het gehele gezin

Er is niks leukers op Vaderdag dan samen zijn met het hele gezin! Plan daarom een leuk uitje met je vader, wat hij niet snel zal vergeten. Hieronder een paar tips.

Bierproeverij

Oke dit is misschien niet een uitje voor het hele gezin, maar misschien toch leuk om je vader cadeau te doen. Welke vader houdt er nou niet van een biertje op z’n tijd? Een bierproeverij is daarom een leuk idee voor Vaderdag! Een bierproeverij heb je in allerlei soorten en maten. Je hebt tegenwoordig zelfs een high beer! De mannelijke tegenhanger van de traditionele high tea, al kan dat een net zo leuk cadeau zijn voor je vader natuurlijk, zeker als jouw vader níét van bier houdt.

Pretpark

Vaders zijn soms net kleine jongens. En net als kleine jongens kunnen ze nog steeds genieten van een toffe achtbaan en leuke attracties. Neem je vader daarom mee naar een pretpark zoals Walibi of de Efteling (ook nog leuk voor de kleintjes). Zo kan je vader zich voor een dagje in het jaar helemaal laten gaan en met zijn gezin zijn!

Dierentuin

Toe aan een iets rustiger uitje? Dan kan een dierentuin ook een leuke optie zijn. Neem het hele gezin mee en ga gezellig naar een dierentuin! Veel dierentuinen hebben leuke acties en evenementen, zoals Dierenpark Amersfoort en Wildlands Adventure Zoo. Check dus van tevoren of de dierentuin waar jij heen wilt ook wellicht iets leuks georganiseerd heeft voor Vaderdag!

Klusjes

Is jouw vader altijd aan het klussen in huis? Of maakt hij juist alles altijd schoon? Misschien is hij wel een heuse keukenprins! Hoe dan ook, bekijk de klusjes die je vader altijd doet in en rondom het huis en neem deze eens over van hem. Je zal zien dat hij het heerlijk vindt om eens echt te kunnen ontspannen op Vaderdag! Is jouw vader niet zo’n stilzitter? Bied dan aan om te helpen en ga samen aan de slag! Dat is ook nog eens reuze gezellig.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen