Voor elke gelegenheid een themaslinger
09 september 2018 
in Blog

Voor elke gelegenheid een themaslinger

Inspiratie nodig voor een feestje? Het Fotoalbum helpt jou op weg om er een knalfeest van te maken. Er is natuurlijk niks leuker dan iedereen te verrassen met unieke versiering. Jij haalt alles uit de kast met de gepersonaliseerde slingers van Het Fotoalbum. De slinger is geschikt voor elke gelegenheid. Heb jij een kinderfeestje op de planning staan? Een afscheidsfeestje? Of een verjaardag van iemand die 50 jaar wordt? Het is allemaal mogelijk! Je kan de slinger namelijk helemaal zelf ontwerpen met foto’s, plaatjes en teksten. Daarnaast kun je ook verschillende achtergronden toevoegen, om het af te maken! Hieronder geven wij per gelegenheid een voorbeeld.

Thema kinderfeestje

Een slinger vol met foto’s, wie vindt dat nou niet leuk? Zeker als het midden in de kamer hangt kan niemand er meer omheen. Reken maar dat de fotoslinger een ware eyecatcher is. Het organiseren van een kinderfeestje is voor veel ouders misschien wat stressen. De uitnodigingen maken, het bedenken van leuke activiteiten, voor lekker eten zorgen en natuurlijk het ophangen van de versieringen. Hoe leuk is het dan als de versiering gepersonaliseerd is. Geef je een kinderfeestje met een thema? Ook dit kun je natuurlijk gebruiken in de slinger. Is jouw kleine helemaal gek van Frozen? Gebruik hier dan ook wat plaatjes van. Laat je kind helpen met het uitzoeken van foto’s. Zo maak je er echt teamwork van! Ben jij nog op zoek naar een leuk thema? We hebben er een aantal voor je onder elkaar gezet.

 • Cookie Monster/Elmo
 • Cars
 • Jungle
 • Superhelden
 • Donut
 • Zeemeerminnen
 • Prinsessen
 • Dinosaurs
 • Unicorn
 • Indianen
 • Diep in de zee
 • Alpaca
 • Ruimte
 • Mickey of Minnie Mouse
 • Hawaii

Wil jij inspiratie opdoen voor je feestje? Neem dan even een kijkje op Pinterest. Hier zijn altijd super veel voorbeelden te vinden.

    

Afscheidsfeestje

Afscheid nemen is nooit leuk. Gaat een collega jullie verlaten? Het is dan wel gepast om op een leuke manier afscheid te nemen en de collega te bedanken voor alle jaren inzet. Bij een afscheidsfeestje horen herinneringen en daarbij horen zeker ook foto’s. Verzamel alle grappige of leuke foto’s van jouw collega en maak hier een persoonlijke slinger van. Zo heeft hij of zij gelijk een aandenken om mee naar huis te nemen. Tip: bij Het Fotoalbum kan je ook zelf een tijdschrift maken. Hier kun je leuke foto’s en grappige verhalen in toevoegen.

Gaat iemand uit jouw vriendenkring voor een lange tijd reizen? Daar hoort natuurlijk ook een afscheidsfeestje bij. Iedereen gaat immers de vriend of vriendin in kwestie erg missen. Verzamel foto’s en laat iedereen een leuke tekst voor diegene schrijven. Aan de ene kant van het vlaggetje kan dan een foto en aan de andere kant het bericht. Hoe leuk is dat?

Sarah of Abraham

Iemand die jou dierbaar is wordt 50 jaar. Dat is toch wel een hele mijlpaal! Er wordt misschien wel een groot feest gegeven. Het is natuurlijk leuk om iets persoonlijks te geven. Maak een fotoslinger en gebruik voor elk jaar een foto van diegene die 50 jaar wordt. Tip: stop er ook af en toe een grappige foto tussen.

Samenwonen

Weer een mijlpaal: samenwonen! Deze beslissing is natuurlijk niet zomaar gemaakt, voorafgaand heeft zich al een liefdesverhaal afgespeeld. Wil jij iemand met een persoonlijk cadeau verrassen? Maak dan een slinger als cadeau. Voeg foto’s toe van het koppel, de verbouwing en leuke huis sjablonen. Tip: voeg foto’s toe van toen het stel elkaar nog maar net kende. Zo kunnen ze even terugblikken op hoe hun liefde er toen uitzag.

Babyshower

Maak een babyshower compleet met een groeilijnslinger! Dit kan natuurlijk alleen als er foto’s zijn gemaakt van de groeiende babybuik. Je kunt natuurlijk ook foto’s met vrienden of familie toevoegen. Wordt de slinger blauw of roze? Of misschien wel allebei de kleuren? Een groeilijn slinger is ook leuk om te maken wanneer de kleine één jaar wordt. Zo zie je in één opslag hoe snel de baby gegroeid.

slinger slingerslinger

Bruiloft

De mooiste dag van je leven, deel je natuurlijk met de persoon waar je super veel van houdt, én waar je ook super veel mooie momenten mee hebt beleefd. Kijk terug op waar het allemaal begonnen is en voeg foto’s toe van alle prachtige herinneringen die jullie samen hebben. Ben jij een speciaal iemand verloren? Voeg een foto van diegene toe. Zo voelt het toch nog een beetje alsof diegene erbij is. Ben jij al getrouwd en vier jij je anniversary? Maak dan een slinger met foto’s van jouw trouwdag!

Gênante verjaardagsslinger

Met gênante foto’s van de jarige maak je van een verjaardag pas echt een feestje. Moeilijk? Helemaal niet! Een unieke verjaardagsslinger maak je in een handomdraai. Maak een verzameling van de leukste foto’s van de jarige. Een klein beetje voor schut zetten mag best. Gegarandeerd succes voor het meest besproken onderwerp tijdens de verjaardag.

Slinger met tekst

Het is leuk om voor de afwisseling teksten tussen de foto’s te plaatsen. Dit kan een persoonlijk boodschap zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om een algemene tekst zoals ‘hoera’ te plaatsen. Wissel een letter af met een foto, of plaats de tekst in het midden van de slinger. Kortom: de mogelijkheden zijn eindelooeloos.

Verschillende soorten vlaggetjes

Je hebt al een gepersonaliseerde slinger vanaf €13,-, deze slinger heeft 25 vlaggetjes die dubbelzijdig worden bedrukt waardoor je in totaal 50 foto’s kan toevoegen. Zijn dat er niet genoeg? Op de grootste slinger passen maar liefst 130 foto’s! Naast de hoeveelheid vlaggetjes kun je ook nog het  formaat en de vorm zelf bepalen. Je hebt keuze uit A4 of A5 formaat en de vlaggetjes zelf zijn te bestellen met een punt of als vierkante vlag.

Fotoslinger maken online of offline

Het maken van de vlaggetjes is niet alleen leuk, maar het is ook nog eens erg makkelijk. Je kunt ervoor kiezen om de slinger met de online software op je tablet of desktop te maken, maar de offline versie is ook gemakkelijk te gebruiken. Wil jij zien wat de mogelijkheden zijn? Ga dan naar de fotoslinger maken pagina.

Kijk snel op de site van Het Fotoalbum om te kijken wat de opties zijn voor het maken van een fotoslinger. Met bovengenoemde thema’s kun je natuurlijk ook een mooi fotoboek of een tijdschrift maken!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen