Vijf tips: leuke, persoonlijke Moederdag cadeaus!
28 april 2017 
in Blog

Vijf tips: leuke, persoonlijke Moederdag cadeaus!

Nog twee weken en dan is het weer zover: Moederdag. Dé dag dat jouw moeder eens flink verwend mag worden voor alles wat ze voor je doet. Natuurlijk wil je deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en ben je hard op zoek naar het perfecte cadeau. Het liefste wil je een persoonlijk cadeau geven, een waardig cadeau voor de liefste vrouw die je kent! Het Fotoalbum geeft je een aantal cadeautips waarmee je net een stap verder gaat dan het standaard bosje bloemen. Lees je mee?

1. Verjaardagskalender L zonder jaartal

zijdeglans verjaardagkalender staand l zonder jaartalDe verjaardagskalender is het perfecte cadeau voor elke moeder. Waarom? Omdat elke moeder toch een jaartje ouder wordt en het geheugensteuntje goed kan gebruiken. Daarnaast kan het geen kwaad om jouw naam extra goed te markeren op de kalender. En wellicht al een paar maanden van tevoren aankondigen op de kalender. Dan weet je zeker dat jouw verjaardag niet zomaar aan haar voorbij gaat. Je kunt de verjaardagskalender helemaal naar de smaak van jouw moeder inrichten. Bijvoorbeeld door haar favoriete kleur als achtergrond te gebruiken. De verjaardagkalender heb je al voor €10,-.

Verzamelalbum vierkant M

Het verzamelalbum is een leuk, persoonlijk cadeau die je jouw moeder ieder jaar opnieuw kunt geven. Het verzamelalbum vierkant mediumeerste jaar geef je bijvoorbeeld de omslag en de eerste 24 pagina’s met de leukste foto’s van de afgelopen jaren. Daarna geef je ieder jaar een navulling met foto’s van het afgelopen jaar. Zo geef je jouw moeder ieder jaar weer een mooi cadeau. Vanaf €15,- heb je al zo’n mooi verzamelalbum in huis.

Spiraalfotoalbum liggend L

spiraal fotoalbum liggend lGeef je jouw moeder liever een fotoboek in plaats van een verzamelalbum. Ga dan voor het spiraalfotoalbum liggend L. De spiraalfotoalbums zijn fijn geprijsd waardoor je jouw moeder ieder jaar weer een cadeau kunt doen. Wil je het spiraalfotoalbum extra luxe maken? Dan kun je hoogglans aan de pagina’s toevoegen. Met dit cadeau geef je jouw moeder zeker een speciaal gevoel. En dat hoeft gelukkig niet duur te zijn, want je hebt deze kanjer al vanaf €14,-.

Fotoboek harde kaft vierkant L

Wil je het spiraalfotoalbum afwisselen met een fotoboek met harde kaft! Dat kan. Het fotoboek met harde hoogglans harde kaftkaft lijkt meer op een boek en heeft dus een iets luxere uitstraling dan het spiraalfotoalbum. Je hebt al zo’n mooi boek vanaf €16,-. Verzamel dus snel de favoriete foto’s van jouw moeder en ga aan de slag met dit mooie Moederdag cadeau.

Fotoslinger

vlaggetjes vierkantWil je jouw moeder echt verrassen met Moederdag? Maak dan een fotoslinger met haar favoriete foto’s. Ga van tevoren aan de slag met het samenstellen van de fotoslinger. Dit is zo gedaan en kost weinig moeite. Vervolgens sluip je met Moederdag het huis in, hang je de slingers op en verras je jouw moeder vervolgens met een ontbijtje op bed. Als ze de woonkamer vervolgens in komt, weet ze vast niet wat ze ziet! Vanaf €10,- heb je al zo’n persoonlijke fotoslinger.

Ga vandaag nog aan de slag met jouw Moederdagcadeau, dan weet je zeker dat je het op tijd in huis hebt!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen