Wil je dat iemand zich echt jarig voelt? Maak een unieke verjaardagsslinger!
19 september 2016 
in Blog

Wil je dat iemand zich echt jarig voelt? Maak een unieke verjaardagsslinger!

Taart? Check. Kaarsjes? Check! Unieke verjaardagsslinger? Uhh, nee die nog niet. Er zijn natuurlijk genoeg slingers te vinden, Fotoslinger met fotomaar er is niks zo leuk als een gepersonaliseerde slinger. Met (gênante) foto’s van de jarig maak je van een verjaardag pas echt een feestje. Moeilijk? Helemaal niet! Een unieke verjaardagsslinger maak je in een handomdraai.

Kies de leukste foto’s

Maak een verzameling van de leukste foto’s van de jarige. Belangrijke stap: kies de meest gênante die je kunt vinden. De jarige een klein beetje voor schut zetten mag best. Wat dacht je van een tijdlijn? Begin met de foto’s van de geboorte en ga zo maar verder. Daar zitten vast wat gênante kiekjes tussen, maar ook vast hele lieve. Gegarandeerd succes voor het meest besproken onderwerp van de verjaardag.

Wissel foto’s af met tekst

Het is leuk om voor de afwisseling teksten tussen de foto’s te plaatsen. Dit kan een persoonlijk boodschap zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om een algemene tekst zoals ‘hoera’ te plaatsen. Wissel een letter af met een foto, of plaats de tekst in het midden van de slinger. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bepaal zelf de vorm

De driehoekige vlaggetjes zijn natuurlijk het meest gebruikelijk, maar je kunt ook kiezen voor een rechthoekige vorm. Dit maakt de vlaggetjes erg uniek én je weet zeker dat alles op de foto staat.

Zoveel foto’s: het is haast onmogelijk om te kiezen

De vlaggetjes zijn aan beide kanten bedrukt met een foto. Houd er dus rekening mee dat wanneer je kiest voor 15 vlaggetjes, je 30 foto’s kiest. 30 foto’s erg weinig? Geen probleem! De slinger kan uitgebreid worden tot wel 100 foto’s.

Dus, wil je een verjaardag echt onvergetelijk maken? Dan kan een unieke verjaardagsslinger niet ontbreken.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen