Originele ideeën met de naam- en fotoslinger
13 oktober 2016 
in Blog

Originele ideeën met de naam- en fotoslinger

Je ziet het steeds vaker, slingers in je huis. Niet voor een verjaardag of speciale gelegenheid maar als naamslinger foto slingerdecoratie. Een slinger met de naam van je baby boven zijn of haar wiegje, een slinger met een leuke tekst in de keuken of natuurlijk een voor boven je eigen bed. In de winkel betaal je voor deze slingers al snel de hoofdprijs en zijn ze misschien niet helemaal hoe je het in je hoofd hebt. Bij Het Fotoalbum kan je zelf zo’n slinger maken. Dan is je slinger precies zoals jij het wil! Behoefte aan nog meer ideeën? Lees dan snel verder.

De naamslinger

De naamslinger kan je voor een heleboel gelegenheden gebruiken. Zo is het leuk om deze boven het bedje of wiegje van je kindje te hangen. Je zou de naam van je kindje kunnen maken, of bijvoorbeeld een leuke tekst zoals; “i love you”. Ook is het leuk om een slinger te maken voor in je keuken of boven je bank. Zoek op internet een leuke quote die past bij jou en laat deze maken op een slinger. Op deze manier voeg je iets persoonlijks toe aan je huis waarvan je zeker weet dat niemand anders dit thuis heeft.

foto slinger uitnodigingOok leuk met de naamslinger is om deze te gebruiken als aankondiging of uitnodiging. Heb je een kindje gekregen? Maak dan een naamslinger als geboortekaartje in plaats van het ‘standaard’ kaartje. Zet de naam van je kindje op de slinger, stop deze in een envelop en stuur op naar al je dierbaren. Wat is er nu leuker dan dat opa en oma een slinger hebben met de naam van hun kleinzoon/ dochter.

Fotoslinger

Ook met de fotoslinger kan je je huis op een unieke manier versieren. De meeste mensen hebben in hun huis wel een aantal foto’s staan van personen die zij liefhebben. Vaak staan deze foto’s in lijstjes op een plank of hangen ze aan de muur. Wil je nu een keer iets anders dan deze standaard manier om foto’s op te hangen? Maak dan een fotoslinger met alle mooie foto’s die je hebt. Foto’s die je eigenlijk zou willen neerzetten in lijstjes of aan je muur zou willen hangen.

Met de fotoslinger maak je het wat speelser, je kan hem overal ophangen waar je wil. Hang hem bijvoorbeeld in de gang of boven de bank. Je versiert je huis op een leuke manier, het ziet er anders uit dan bij anderen en je kan elk moment van de dag naar de mooiste foto’s kijken.

Jouw eigen slinger

Foto slinger maken

Wil je eens wat bijzonders doen, anders dan anderen of heb je behoefte aan het decoreren van je huis op een speelse manier? Maak dan een fotoslinger of naamslinger bij Het Fotoalbum. Het maken is makkelijk en het resultaat is prachtig en bovenal persoonlijk. Waar wacht je nog op?

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen