Merry Christmas!

De kerstboom optuigen, kerstlichtjes ophangen en de hele dag kerstmuziek op de radio. The most wonderful time of the year is weer aangebroken! Merry Christmas! 

2020 is een jaar dat anders is gelopen dan iedereen had gehoopt/gedacht. Ineens moest je binnen blijven, moest je 1,5 meter afstand houden van een ander en moest je in quarantaine als je terugkwam van vakantie. Niemand had verwacht dat dit het nieuwe normaal zou worden. Nu is het alweer december en  is het tijd om kerstinkopen te doen. Wie geef je wat dit jaar?

Door de huidige coronacrisis is het niet altijd verantwoord op met zijn alle kerstinkopen in de stad te doen, online shoppen is het beste alternatief! 

Vast en zeker heb je ondanks de vervelende periode ook hele leuke dingen meegemaakt! Ben je jarig geweest en heb je een alternatieve manier gevonden om je verjaardag toch te vieren, is er een nieuw familielid geboren maar heb je die niet vaak kunnen bewonderen? Leg deze herinneringen vast en later zul je hier veel aan hebben! Momenteel vergeten we de leuke dingen die we meemaken door de moeilijke situatie maar des te belangrijker is het om de mooie momenten te koesteren. Er zullen ongetwijfeld foto’s gemaakt zijn tijdens deze bijzondere momenten! Gebruik ze!  

Geef een fotoboek cadeau

Geef je moeder, vader, broer, zus, opa, oma, oom of tante nu een fotoboek met alle mooie momenten die jullie dit jaar alsnog hebben meegemaakt. Wellicht zijn er geen complete familiefoto’s van dit jaar, maar hoe leuk is het als iedereen kan meekijken wat jij persoonlijk meegemaakt heb! zo beleef je allemaal momenten waar wellicht niet iedereen bij kon zijn, toch nog samen! Je diploma behaald zonder feestelijke uitreiking of eindelijk je droomhuis gevonden? Maak met alle foto’s van deze momenten nu een mooi fotoboek! En het voordeel is dat je voor dit cadeautje niet de deur uit hoeft en het online kan bestellen! zo vermijd je de drukte maar scoor je punten met de originaliteit van je cadeau! 

Wees creatief en maak er een mooie kerst van!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen