In de spotlight: Verzamelalbum vierkant L
01 mei 2017 
in Blog

In de spotlight: Verzamelalbum vierkant L

Eens in de zoveel tijd zet Het Fotoalbum een product uit de collectie in de spotlight. Een echte topper, die best wel wat meer aandacht mag krijgen. Vandaag is het verzamelalbum vierkant L het bijzondere product die mag genieten van een spotlight. Een verzamelalbum is een leuk product die de laatste tijd wat in de vergetelheid is geraakt. Toch is het een mooi product die ook nog eens erg uniek is. Wil je meer weten over de specificaties van dit mooie product? Lees dan snel verder.

Spaar je foto’s en verzamel

verzamelalbum vierkant l exclusive hoogglansHet komt vast niet als een verrassing dat het verzamelalbum een fotoboek is waarvoor je jarenlang foto’s kunt verzamelen. De eerste stap die je namelijk zet wanneer je een album aanschaft, is het kiezen van een omslag, maar ook het verzamelen van de eerste pagina’s. Het minimumaantal pagina’s is 24, dit aantal is dus het minimaal aantal waar je mee start. Vervolgens kun je aanvullen wanneer je dat zelf wil. Is je omslag op? Dan kun je ook weer een nieuwe omslag bestellen. Zo kan het fotoalbum eindeloos meegaan.

Indrukwekkend fotoboek voor de mooiste foto’s

Het verzamelalbum vierkant L is met 33×33 cm een fotoboek van een aardig formaat. Hierdoor is het zekerverzamelalbum vierkant l een indrukwekkend fotoalbum voor foto’s van de mooiste herinneringen. Denk hierbij aan foto’s van jullie bruiloft of van die verre reis die jullie gemaakt hebben. Hoe dan ook, de mooiste foto’s verdienen een ere-plekje en daar is het album behoorlijk geschikt voor.

Specificaties verzamelalbum vierkant L

Het verzamelalbum is een bijzonder fotoalbum, met bijzonder specificaties. Je hebt al gelezen dat het verzamelalbum navulbaar is, maar wist je ook dat je maar liefst 200 pagina’s kwijt kunt in dit verzamelalbum? Zo kun je best een tijdje doorsparen met jouw foto’s. Om het fotoalbum extra uniek te maken, kun je zelf kiezen tussen vier verschillende omslagen. Je kunt bijvoorbeeld voor een linnen, grijze omslag gaan. Maar mooi leer in het zwart, rood of wit kan ook. Hoe dan ook, jouw fotoalbum past perfect bij jouw smaak! Om jouw verzamelalbum extra bijzonder en luxe te maken, kun je ook kiezen voor de hoogglans-optie. Dit geeft het fotoalbum een extra luxe uitstraling.

Verzamel je favoriete foto’s en ga vandaag nog aan de slag. En maak je geen zorgen als je te weinig foto’s hebt, want je kunt dit fotoalbum gewoon aanvullen!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen