Het mooiste cadeau om een trouwdag te vieren
28 juli 2017 
in Blog

Het mooiste cadeau om een trouwdag te vieren

Er is een speciale dag in het jaar die je niet zomaar voorbij kunt laten gaan: je trouwdag. De dag waarop je viert dat je elkaar het ‘ja-woord’ hebt gegeven. Zo’n bijzondere dag vraagt om een bijzonder cadeau en hiervoor kun je terecht bij Het Fotoalbum. Om je partner te verrassen kun je bijvoorbeeld een fotoboek maken, waarin alle mooie momenten samen zijn verzameld. Hoe je dit het beste kunt doen? Dat lees je hieronder.

Verzamel de mooie momenten

fotoverzamelingFoto’s zijn meer dan slechts afbeeldingen van iets. Het zijn herinneringen van mooie momenten die je (samen) hebt meegemaakt. Een fotoboek maken gaat dus niet alleen om het verzamelen van foto’s, maar om het verzamelen van mooie momenten. Neem dus een moment van rust en denk aan je partner. Welke herinneringen schieten meteen naar boven? Wat zijn de momenten waar je van moet lachen of welk moment raakt je echt? Ga op zoek naar foto’s van deze momenten en dan heb je de eerste stap gezet.

Teksten versterken de foto’s

tekst
Je maakt dit fotoboek om je trouwdag te vieren. Daarom is het extra leuk om naast foto’s, ook teksten toe te voegen. Lieve teksten om jouw partner te laten weten hoe blij je met hem/haar bent. Bedenk dus van tevoren teksten, lang en kort. Vul vervolgens sommige pagina’s met stukken tekst, maar voeg ook quotes toe aan pagina’s met alleen maar foto’s. Zo worden jouw herinneringen extra versterkt en maak je een nog liever gebaar.

Maak de schets

trouwdag fotoboekVoordat je alles gaat toevoegen aan het fotoboek kun je het beste beginnen met een ‘schets’. Welke volgorde wil je aanhouden in het fotoboek? Hoeveel pagina’s wil je ongeveer aan een onderwerp besteden? Dat zijn vragen die je van tevoren schematisch kunt afstemmen. Schrijf je volgorde op alsof je een inhoudsopgave maakt, houd vervolgens deze volgorde aan bij het samenstellen van je fotoboek.

Achtergronden maken het fotoboek sterker

trouwdag vierenDe achtergrond van je fotoboek maakt de herinnering en het gebaar nog sterker. Bepaal dus van tevoren of je slechts één achtergrond wil gebruiken, of dat je per ‘onderwerp’ een andere achtergrond wil.

Hoogglans voor luxe uitstraling

hoogglans harde kaftOm het fotoboek een extra luxe uitstraling te geven kun je kiezen voor een hoogglans-optie over de pagina’s. Zo maak je dit bijzondere moment, extra uniek. Ga dus vandaag nog aan de slag en verras jouw partner op jullie trouwdag met dit unieke cadeau!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen