Zet de tijd even stil met een groeifotoboek
06 april 2017 
in Blog

Zet de tijd even stil met een groeifotoboek

De tijd gaat snel, veel te snel. Voor je het weet zijn je kinderen langer dan jijzelf en kun je alleen nog maar dromen van de tijd dat ze door de kamer kropen. Om deze tijd nooit te vergeten zijn foto’s van je kinderen ontzettend belangrijk. Daarnaast zijn de jeugdfoto’s van je kinderen ook nog eens fijn chantagemateriaal, want ‘vergeet niet wie jouw luiers verschoonde’. Het blijft een mooie kreet. Natuurlijk kun je tegenwoordig alle foto’s van je kinderen opslaan op Facebook, maar er is niets zo leuk als een fotoalbum maken. Daarom laten wij jou zien hoe je dit het beste kunt doen.

Ga voor een verzamelalbum

verzamelalbum vierkant l exclusiveVroeger had je fotoalbums waar je de foto’s in kon plakken. Dit was fijn, omdat je het dan stapsgewijs kon doen. Het verzamelalbum van Het Fotoalbum haalt deze ouderwetse handigheid weer even terug. Je bestelt namelijk de omslag en de eerste inhoud, die bestaat uit 24 pagina’s. In de software kun je dan met het drag-and-drop systeem foto’s plaatsen. Wanneer je meer foto’s aan het verzamelalbum wilt toevoegen dan bestel je eenvoudig een refill. In het verzamelalbum vierkant L exclusive kun je in totaal 400(!) pagina’s kwijt, dat zijn een hoop herinneringen.

Laat het verzamelalbum meegroeien

Vanaf het begin kun je het verzamelalbum laten meegroeien met je kind. Bepaal voor jezelf wat
opgroeien-fotoboek
hoogtepunten zijn en stem daarop af wanneer je weer een nieuwe lading foto’s aan je verzamelalbum toevoegt. Bijvoorbeeld per halfjaar, per drie maanden of zelfs per maand. Hoe je het ook doet, het is verstandig als je het voor jezelf inplant.

Schakel hulpmiddelen in

fotoalbum-opgroeienOm het groeiboek compleet te maken, is het verstandig om hulpmiddelen in te schakelen. Zoals een baby groeiboek waarin verschillende mijlpalen worden beschreven. In het verzamelalbum kun je namelijk eenvoudig teksten toevoegen. Dit geeft het groeiboek net iets extra’s en maakt het erg leuk voor je kind om later te kijken. Denk maar eens aan de teksten die vrienden en familie hebben opgeschreven in het baby groeiboek. Deze kun je eruit filteren en toevoegen aan het groeifotoboek.

En eventueel hulptroepen

Niet alleen hulpmiddelen, maar ook hulptroepen komen goed van pas. Want in die zee van foto’s is het best groeifotoboeklastig om de leukste ertussen uit te pikken. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen en mag je er best hulptroepen voor inschakelen. Je vriendinnen vinden het vast net zo leuk om al die foto’s door te spitten.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen