Maak een naamslinger om Sinterklaas te verwelkomen!
28 november 2016 
in Blog

Maak een naamslinger om Sinterklaas te verwelkomen!

Maak je huis Sint-proof

Vier jij Sinterklaas dit jaar en vind je het leuk om wat origineels te doen richting 5 december? Dan is het misschien een leuk idee om je huis te versieren met de naamslinger. Net als dat we met kerst doen maar dan net een beetje anders. Waarschijnlijk heb je al pepernoten, marsepein en chocoladeletters gekocht. Misschien heb je deze ook wel in leuke bakjes op tafel staan, omdat dit er zo gezellig uit ziet. Maar hoe kan je nou met Sinterklaas nog meer gezelligheid en feestsfeer creëren dan alleen met snoepgoed? Op onze productpagina van de fotoslinger vind je de naamslinger. Met deze slinger zou je je huis kunnen versieren op 5 december, of natuurlijk nu al. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

Ontwerp een naamslinger met “Welkom Sinterklaas”

Met de naamslinger zou je een slinger kunnen maken met de letters “Welkom Sinterklaas”. Dit zijn 17 letters en 1 spatie, dus dan heb je een naamslinger van 18 vlaggetjes nodig. Dat is een standaard naamslinger met 3 extra vlaggetjes eraan. Deze slinger met “Welkom Sinterklaas” kan overal worden opgehangen, bij de voordeur, in de gang of in de woonkamer. Het leukste is natuurlijk om hem bij de open haard te hangen, zodat wanneer Piet een cadeautje door de schoorsteen komt brengen, hij meteen een foto van maken van het warme welkom.

Lees ook: Op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee? Het Foto album geeft tips!

  

Een naamslinger met een Sinterklaasliedje erop

Een ander idee is om een slinger te maken met een zin uit een Sinterklaasliedje. Heb je een lievelingsliedje? Gebruik dan een zin uit dit liedje om op je naamslinger te laten printen.

Voorbeelden hiervoor kunnen zijn:

  • “Zie ginds komt de stoomboot” (23 letters, 4 spaties). Voor deze zin heb je 27 vlaggetjes nodig, je kunt dan twee aparte slingers maken of 1 hele lange.
  • “Oh kom er eens kijken” (17 letters, 4 spaties). Voor deze slinger zou je 21 vlaggetjes nodig hebben.
  • “Daar wordt aan de deur geklopt” (25 letters, 5 spaties). Voor deze zin zou 30 vlaggetjes nodig hebben, je kunt dan precies twee slingers maken.
  • “Dag Sinterklaasje dáág dáág” (24 letters, 3 spaties). Voor deze zin heb je 27 vlaggetjes nodig, je kunt dan twee aparte slingers maken of 1 hele lange.

Leuk idee? Ontwerp dan jouw eigen Sinterklaas slinger

Ben je helemaal enthousiast geworden door deze voorbeelden en vind je het leuk om je huis te versieren met Sinterklaas slingers? Maak dan nu jouw Sinterklaas naamslinger en breng je huis helemaal in Sinterklaas sferen.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen