Staat jouw kerstboom al? Versier je huis nog mooier deze kerst!
14 december 2016 
in Blog

Staat jouw kerstboom al? Versier je huis nog mooier deze kerst!

Binnenkort is het alweer kerst, moet jij de kerstboom nog optuigen? Of heb je deze meteen neergezet op de dag dat Sinterklaas ons land verliet? Met kerst versieren we ons huis met een kerstboom, lichtjes en slingers. Slingers in de kerstboom maar ook voor aan de muur. Is jouw huis nog niet optimaal versierd? Lees dan snel verder.

De fotoslinger voor in of rond de kerstboom

Een van de slingers bij Het Fotoalbum is natuurlijk de fotoslinger. Deze slinger staat erg leuk in een mooie kerstboom met verder alleen wat lichtjes, of juist aan de muur in de buurt van de kerstboom. De fotoslinger is heel makkelijk te maken, en brengt door de persoonlijke foto’s veel sfeer in huis.

Foto’s aan je fotoslinger

Maar wat voor foto’s kies je dan voor je fotoslinger? Een idee is om foto’s te kiezen van het afgelopen jaar. Verzamel foto’s van de mooiste momenten en laat deze op je fotoslinger drukken. Dit kunnen foto’s van jezelf zijn, je partner, kinderen, broers/zussen, ouders of vrienden. Ook foto’s van je huisdier(en) kunnen een leuk effect geven aan je fotoslinger. Wanneer je deze persoonlijke slinger dan ophangt tijdens de kerstperiode wordt je elke keer weer herinnert aan hoe mooi het afgelopen jaar is geweest en welke leuke momenten jullie allemaal hebben meegemaakt.

Lees ook: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek

 

Speciale kerstslinger

Een ander idee is om voor de foto’s op de fotoslinger typische kerstafbeeldingen uit te zoeken. Het internet staat vol met mooie kerstafbeeldingen, dus keuze genoeg! Kies bijvoorbeeld foto’s van de mooiste kerstbomen in de wereld, een foto van een sneeuwpop, een foto van een kerstman, rendieren, een mooi kerstdorpje, en ga zo maar door. Doordat je allemaal foto’s in de kerstsfeer aan je fotoslinger hangt krijg je een speciale en customized kerstslinger.

Naamslinger met kerst

Ook kan je je huis versieren met de naamslinger, wanneer je hiervoor kiest zou je bijvoorbeeld voor een leuke tekst aan je slinger kunnen kiezen. Dit kan variëren van kleine zinnetjes uit (kerst)liedjes of zelfbedachte zinnetjes. We zullen je een paar voorbeelden geven ter inspiratie.

  • Merry Christmas
  • All i want for Christmas
  • Let it snow
  • Fijne Kerstdagen
  • Oh Denneboom, Oh Denneboom

Wanneer je voor een naamslinger met kersttekst kiest, zorg je ervoor dat elke keer dat je naar de slinger kijkt, je wordt herinnerd aan het liedje wat op de slinger staat. Dit kan ervoor zorgen dat je dus elke keer als je naar de slinger kijkt weer helemaal vrolijk wordt. 

Jouw Kerstslinger

Vind jij het leuk om ook jouw eigen kerstslinger in huis op te hangen en ben je enthousiast geraakt door bovenstaande ideeën? Wacht dan niet langer en maak jouw speciale en persoonlijke kerstslinger.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen