Maak je eigen familieplanner en vergeet nooit meer een afspraak
24 augustus 2018 
in Blog

Maak je eigen familieplanner en vergeet nooit meer een afspraak

Planner maken

Wanneer heb jij ook alweer een toets? Tot hoe laat heb je die afspraak? Wanneer moet de container ook alweer weggezet worden? Handig om van elkaar te weten! Maar met die drukke levens van iedereen is het niet meer te onthouden wie nou wat doet. Met een familieplanner wordt het wat rustiger in huis. Iedereen weet waar hij aan toe is. Nog niet overtuigd? Lees hieronder 5 tips waarom het zo handig is.

Deel je toetsen

Noteer op de familieplanner wanneer je belangrijke toetsen hebt. Zo kan iedereen in het gezin er rekening mee houden. Ze kunnen je misschien wel helpen met leren en zorgen voor wat meer rust in huis zodat je dit goed kunt doen. En op deze manier krijg je ook nog wat succeswensen jouw kant op! Extra motiverend dus.

Voeg een takenlijst toe

Handig van deze familieplanner is ook dat je een takenlijst kan toevoegen. Wie ruimt wanneer de vaatwasser uit bijvoorbeeld? Wie zet de container weg? En wie zijn beurt is het om de hamster een schone kooi te geven? Als het op de familieplanner staat, weet iedereen waar hij aan toe is.

Noteer afspraken

Noteer gemakkelijk wanneer wie een afspraak heeft. Schrijf de tijden en locaties op. En als je dan toch bezig bent, kun je gelijk noteren of je wel of niet mee-eet. Zo weet je hoe veel boodschappen er in huis gehaald moeten worden. En wie haalde nou ook alweer de kinderen op van school en wie bracht ze weg? Kijk vooruit en plan zo zelf je week beter in.

Lees meer: Zelf je agenda maken, zo doe je dat

Fotoagenda Fotoagenda

Vergeet geen verjaardagen meer

Niet iedereen zit op facebook. En wordt herinnerd aan wie er wanneer jarig is. Door dit ook te noteren vergeet je geen verjaardagen meer en ben je op tijd met feliciteren of cadeaus kopen.

Maak het persoonlijk met foto’s

Heb je zulke leuke foto’s gemaakt? Eigenlijk te veel om op te hangen? Plaats elke week van ieder gezinslid een foto. Zo kun je eronder de afspraken per persoon, per dag noteren. Gebruik dezelfde foto’s of wissel af. Voeg bij elke week drie extra foto’s toe om de boel nog extra op te vrolijken. En maak zelf een mooie foto voor de achtergrond.

Nu je vast overtuigd bent, kun je gelijk een mooie familieplanner bestellen. Liever wat anders? Maak een verjaarsdagskalender of bureaukalender.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen