Maak nu jouw persoonlijke en mooiste verjaardagskalender!
02 november 2016 
in Blog

Maak nu jouw persoonlijke en mooiste verjaardagskalender!

De verjaardagskalender, bijna iedereen heeft hem wel ergens in huis hangen. Vaak op het toilet, maar ook de keuken en de studeerkamer zijn populaire ruimtes. Heb jij er thuis een hangen, maar kan hij wel een keer vervangen worden? Maak dan nu een mooie nieuwe verjaardagskalender!

Jouw verjaardagskalender anders dan anders

Een verjaardagskalender kan je op veel verschillende manieren maken. Je kan bijvoorbeeld werken met teksten, persoonlijke foto’s of zogeheten “stock” foto’s (dit zijn standaard afbeeldingen die je op het internet kan vinden).  Wij geven verschillende ideeën voor jouw verjaardagskalender. Lees je mee?

Een quote voor elke maandverjaardagskalender quotes

Een leuk idee is om bij elke maand een quote te plaatsen. In de zomermaanden kan je dan een quote doen zoals: “Ik neem vandaag een slipperdag.” Of “Sandy toes and salty kisses”. Er is genoeg te bedenken. In de wintermaanden kan je dan een quote plaatsen die bijvoorbeeld iets te maken heeft met wintersport of sneeuw. Bijvoorbeeld: “Zeg sjaal, heb jij de winter al gezien? Spring maar om mijn nek, dan laat ik het je zien”. Er is genoeg te bedenken, en er zijn op het internet 1000 voorbeeld quotes te vinden. Deze quote kan je dan als afbeelding aan je kalender toevoegen. Op die manier heb je bij elke maand een persoonlijke tekst.

verjaardagskalender zomerGebruik van seizoen gerelateerde foto’s

Een ander leuk idee is om in je verjaardagskalender gebruik te maken van seizoen gerelateerde foto’s. In mei plaats je een foto van vogeltjes die eitjes leggen of bloembollen die uitkomen. In juni en juli plaats je bijvoorbeeld een foto van de zomervakantie, met lekker veel zon op de foto. In de wintermaanden plaats je dan weer foto’s van sneeuw en een openhaard. Op die manier geef je elke maand het bijpassende gevoel doormiddel van een foto. Dit kan je doen met eerdergenoemde stockfoto’s (deze kan je gewoon van het internet halen), maar ook kan je hiervoor persoonlijke foto’s gebruiken. Dit laatste is vaak leuker omdat je dan wordt herinnerd aan mooie momenten.

Bij elke maand een dieren fotoverjaardagskalender winter

Ben je een echte dierenliefhebber? Dan is het leuk om bij elke maand een foto te plaatsen van een bepaald dier. In de winter zou je bijvoorbeeld foto’s kunnen plaatsen van ijsberen en dan in de zomer van flamingo’s. In het voorjaar doe je bijvoorbeeld een foto van een aapje en bijvoorbeeld kikkervisjes. De herfst is dan weer perfect voor een foto van je hond of kat die lekker buiten in de bladeren aan het spelen is. Op deze manier heeft elke maand een foto van een vrolijk diertje.

Enthousiast geworden?

Ben je na het lezen van deze verschillende ideeën enthousiast geworden en zou je meteen willen beginnen met het maken van een persoonlijke en mooie verjaardagskalender? Klik dan snel op de button hieronder en start meteen!

[mpf_download open=’false’]

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen