De software van Het Fotoalbum is geüpdate!
07 juli 2017 
in Blog

De software van Het Fotoalbum is geüpdate!

software van het fotoalbumBij Het Fotoalbum geloven we dat niets echt af is en er altijd ruimte is voor ontwikkeling. Daarom blijven wij ook constant de kwaliteit van onze software en producten evalueren en verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat het gebruikersgemak voor jou als klant zo groot mogelijk wordt! Wat we dit keer precies hebben veranderd aan de software van Het Fotoalbum lees je in het volgende artikel:

‘In place pasting’

Het is je vast weleens gebeurt: heb je enorm veel energie in de positie van een foto in je fotoboek gestopt, heb je hem op de verkeerde pagina gezet! Stom, maar met deze nieuwe functie geen ramp meer. Deze functie gebruik je door de desbetreffende foto te selecteren en op kopiëren te drukken door middel van je rechtermuisknop. Vervolgens ga je naar de pagina waar je de foto wel wilt hebben en druk je op ‘CTRL + Shift + V’. Je zult zien dat jouw foto wordt gekopieerd naar exact dezelfde plek als waar hij zich eerst bevond, maar nu wel op de goede plek in jouw fotoboek!

Offline prijsopgave in de software van Het Fotoalbum

In de nieuwe versie van de software is het ook mogelijk om offline jouw prijsopgave te bekijken! Handig! Zo weet je tijdens het maken precies waar jij aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan bij het afrekenen. Het voordeel hiervan is dat je precies kunt zien wat het kost wanneer je een verandering aanbrengt in jouw product. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas wanneer je pagina’s wil toevoegen in jouw fotoboek! Let wel op: de prijzen in de software kunnen wel nog veranderen door btw en verzendkosten.

Categorieën beschikbaar

Er zijn categorieën aangebracht in de werkbalk! Dat wil zeggen dat wij de paginastijlen, maskers, achtergronden, kaders en het scrapbook materiaal hebben opgedeeld in categorieën. Je kunt nu kiezen uit een categorie en krijgt direct alles binnen die categorie te zien! Ben je bijvoorbeeld een babyfotoboek aan het maken? Dan kun je gebruik maken van de categorie kinderen of baby. Superhandig tijdens het indelen van jouw fotoboek dus!

software het fotoalbum categoriepagina

Pagina toevoegen/verwijderen in werkbalk

We hebben ervoor gezorgd dat je pagina’s kunt toevoegen en verwijderen via de werkbalk! Zo kun je altijd direct een pagina toevoegen of verwijderen in jouw fotoboek. Zo hoef je nooit meer te zoeken waar je ook al weer een pagina moest toevoegen! Ook handig: je kunt nu meerdere pagina’s tegelijkertijd toevoegen in de software.

software van het fotoalbum pagina's toevoegen

Nieuwsgierig geworden? De vernieuwde offline software van Het Fotoalbum kun je hieronder direct downloaden. Kan je gelijk beginnen aan dat ene fotoboek wat je nog wilde maken!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen