Wat neem ik mee het nieuwe schooljaar in? Bekijk de back to school checklist!
22 augustus 2018 
in Blog

Wat neem ik mee het nieuwe schooljaar in? Bekijk de back to school checklist!

Back to school checklist

Het is bijna zover. De scholen beginnen weer. Je hebt vast genoten van een fijne vakantie. Met je hoofd nog half bij de vakantie moet je nu zo langzamerhand gaan nadenken over wat je allemaal mee moet nemen het nieuwe schooljaar in. Met deze back to school checklist wordt het net even wat makkelijker! Hieronder lees je hoe je de belangrijkste benodigdheden niet vergeet, maar ook hoe je deze nog kunt personaliseren. Hoe leuk is het, bijvoorbeeld, als je wat vakantiefoto’s kunt gebruiken?

Zorg voor een goed gevulde schooltas

Vul je schooltas met schriften, zowel met lijntjes als ruitjes. Schoolboeken maak je mooier door er kaftpapier om heen te doen. Plaats op dit kaftpapier etiketten. Andere tools die niet mogen ontbreken: rekenmachine, geodriehoek en een passer.

Vul je etui

Een goed begin is het halve werk. Begin daarom met een goed gevulde etui. Vul die van jou met genoeg pennen (heb je altijd wat reserve). Maar doe er ook potloden, puntenslijper, markeerstiften en een schaar in.

Lees meer: Een gepersonaliseerde familiekalender, leuk én handig

School checklist School checklist School checklist

Creëer zelf een toffe agenda

Een goede agenda is een must voor het schoolleven. Ook altijd op zoek naar een zo uniek mogelijke schoolagenda? Bij Het Fotoalbum maak je makkelijk je eigen fotoagenda. Noteer in het begin van de agenda jouw lesrooster, vakanties en je vakken. Per week noteer je wat voor huiswerk er op de planning staat. Die leuke afspraken in het weekend zet je er natuurlijk ook in! Plaats een mooie foto op de cover van bijvoorbeeld jouw vakantie. Zo kun je af en toe nog even wegdromen.

Haal een broodtrommel

Vergeet ook niet om een broodtrommel in je tas te doen. Gevuld dan. Zorg goed voor jezelf en stop hem niet vol met al dat lekkers dat je vast tijdens je vakantie genoeg hebt gegeten. Ga voor gezond! Zo houd je meer energie over om goed bij de les te blijven.

Wil je zelf een toffe fotoagenda maken? Dat kan bij Het Fotoalbum. Heb je nog tijd over? Kijk dan ook even naar de familieplanner of jaarkalender. Ook hartstikke handig voor het gezin met naar schoolgaande kinderen.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen