Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag op 24 November
24 november 2018 
in Blog

Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag op 24 November

Waar belangrijke informatie vroeger op een briefje geschreven werd en in een la verdween, is de digitale wereld nu niet meer weg te denken. Je hebt een goed wachtwoord nodig om al je online diensten te beveiligen. Maar wist je dat een groot deel van de Nederlanders geen sterk wachtwoord heeft? En dat veel mensen hetzelfde wachtwoord gebruiken voor meerdere doeleinden? Om ons er allemaal bewuster van te laten worden hoe belangrijk een goed wachtwoord is, heeft technologiesite Tweakers samen met het openbaar ministerie een Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag opgericht. Op deze dag is het een uitgelezen kans om je wachtwoord je veranderen en er goed bij stil te staan of deze wel sterk genoeg is. Wist je bijvoorbeeld dat er een wachtwoordhulp software is? Deze software bewaart onder andere jouw wachtwoorden veilig. Op de site www.wachtwoordbewust.nl kun je handige tips vinden en controleren of jouw wachtwoord sterk genoeg is. Maar wat nou als je deze software niet hebt en al jouw foto´s zijn ineens weg? Gelukkig blijven er dan nog manieren bestaan die je kunnen helpen jouw foto´s te bewaren.

Maak een fotoboek

Foto´s maken met je mobiele telefoon. Het is makkelijk omdat je deze het vaakst van de tijd bij je draagt. Met je telefoon is een foto snel gemaakt. Hierdoor verzamel je best wat foto´s. Maar de technologie van zo’n smartphone is niet altijd waterdicht. Het komt wel eens voor dat je ineens al je foto´s kwijt bent en deze niet meer terug kunt halen. Zonde! Deze foto´s kun je net zo makkelijk in een fotoboek plaatsen als foto´s die je hebt gemaakt met een gewone camera. Maak bijvoorbeeld per jaar een fotoboek van de foto´s die je hebt gemaakt met je smartphone. Of per maand natuurlijk, als je erg veel foto´s maakt. Door de foto´s te laten afdrukken in een fotoboek blijven je herinneringen altijd bestaan. Je bladert makkelijk even een boek door en het is ook nog eens leuker om te doen en te laten zien dan vanaf je telefoon ernaar te kijken!

Lees ook: Creatieve wanddecoratie: 5 manieren om je foto’s op te hangen

 

Blader door een tijdschrift van je foto´s

Weer eens wat anders laten maken dan een fotoboek? Bij Het Fotoalbum kun je ook een tof tijdschrift laten maken van je foto´s. Doordat het minder dik is dan een fotoboek berg je dit gemakkelijker op. Ook neemt het minder ruimte in beslag in je kast. Hierdoor kun je er lekker veel laten maken!

Laat je foto´s afdrukken op een wanddecoratie

Heb je een paar foto´s die er echt tussenuit springen? Laat deze dan afdrukken op een mooie wanddecoratie. Kies uit verschillende materialen om zo nog een extra effect te geven aan jouw foto´s.

Lees ook: Foto’s maken met je telefoon, de meest gemaakte fouten

Benieuwd naar welke opties er allemaal zijn als het om het maken van een fotoboek? Bij Het Fotoalbum is er genoeg keuze en variatie en dus voor ieder wat wils!

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen