Op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee? Het Foto album geeft tips!
15 november 2016 
in Blog

Op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee? Het Foto album geeft tips!

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent tijd voor pepernoten en cadeautjes!

Vind jij het ook zo leuk dat de Sint weer in het land is? Heel veel pepernoten en chocoladeletters eten, je vrienden en geliefden verwennen met cadeautjes in de schoen of in de zak, een mooie surprise knutselen en eindeloos lange gedichten schrijven. Al deze bezigheden zijn zo speciaal aan Sinterklaas. Vaak is het voorbij voor je er erg in hebt, is het 6 december en is Sinterklaas weer terug naar Spanje. Dan komt de kerstboom in huis en maken we onszelf klaar voor het volgende feest. Hartstikke leuk die feestdagen, maar wat voor cadeau’s geef je elkaar? Ben je nog op zoek naar een Sinterklaas cadeau idee? Het Fotoalbum geeft tips!

Sinterklaas cadeau idee

De feestdagen zijn voor veel mensen de leukste dagen van het jaar. Niet gek ook, deze dagen zijn bomvol gezelligheid en samenzijn. Lekker eten en cadeautjes geven horen er bij. Alleen soms ben je wellicht je inspiratie kwijt. Wat geef je die tante, stiefvader of neefje dit jaar nou weer voor Sinterklaas cadeau? Het Fotoalbum heeft een aantal cadeau ideetjes.

Een fotoslinger

Slingers zijn sowieso al een feestje, maar door zelf een fotoslinger te maken wordt het pas helemaal leuk. Bij Het Fotoalbum maak je slingers van je eigen foto’s. Heb je een leuke vakantie gehad of misschien een familie dag? Bewaar de foto’s dan goed. Dan kun je er later dus een leuk cadeau van maken en voor Sinterklaas geven. Degene zal verrast zijn wanneer hij of zij van de Sint een slinger met eigen foto’s krijgt!

Herinnering op wanddecoratie

Ook een mooie foto op wanddecoratie is een perfect cadeau om te geven. Zo aan het eind van het jaar zijn de meeste foto’s wel gemaakt, tijd om er ook daadwerkelijk iets mee te doen! Kies voor een mooie foto aan de muur op hout of misschien wel plexiglas. Wedden dat je oma hartstikke blij is met een foto van de familie?

Een kalender voor het nieuwe jaar

Een kalender zul je misschien denken, is dat niet een beetje een suf cadeau? Niet wanneer je een gepersonaliseerde kalender maakt! Je kunt bij elke maand bijvoorbeeld een leuke foto toevoegen. Zo heb je een praktisch Sinterklaas cadeau waar iedereen wat aan heeft.

Lees ook: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek

  

Fotoboek van de mooiste 5 december tot nu toe

Wil je juist dat 5 december een bijzonder aandenken krijgt? Ook daar hebben we een aantal ideeën voor bedacht! Aan welk jaar denk jij altijd terug als je aan 5 december denkt? Er is vast een jaar dat met kop en schouders boven de andere jaren uitsteekt. Was dat jaar de hele familie bij elkaar? Kreeg je dat jaar de mooiste cadeaus? Kwam Sinterklaas dat jaar bij jullie thuis? Allemaal redenen waarom dat speciale jaar het wint qua herinneringen. Wat is er nu leuker dan deze speciale herinneringen vast te leggen door middel van een fotoboek. Verzamel alle mooiste en leukste foto’s van jouw speciale 5 december en maak hier een fotoboek van!

Verzamel fotoboek met de leukste 5 december foto’s van afgelopen jaren

Een ander idee is om de leukste foto’s van de afgelopen Sinterklaasvieringen te verzamelen. Er gebeurt waarschijnlijk elk jaar wel weer iets leuks. Iemand die enorm in de maling wordt genomen met zijn surprise, of een gedicht dat de emotie naar boven brengt. Hopelijk heb je deze mooie momenten vastgelegd met je camera’s en heb je bergen met foto’s.

Zoek deze foto’s op en maak een Sinterklaas verzamelalbum. Maak een fotoboek met alle leukste foto’s van de afgelopen jaren dat je Sinterklaas hebt gevierd. Altijd leuk om dit terug te kijken aankomende 5 december!

Pocket fotoboek met je mooiste Sinterklaas cadeaus

Wat zijn de mooiste cadeaus die je hebt gekregen van Sinterklaas? Heb je hier foto’s van gemaakt? Zo ja, dan is het heel leuk om deze foto’s te verzamelen in een pocket fotoboek. Een pocket fotoboek is een klein fotoboek dat je overal mee naartoe kunt nemen. Op die manier kan je dus altijd aan iedereen je mooiste Sinterklaascadeaus laten zien.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen