Zie ginds komt de stoomboot … Sinterklaas is weer in het land! Zie ginds komt de stoomboot … Sinterklaas is weer in het land!
92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )

Zie ginds komt de stoomboot … Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent tijd voor pepernoten en cadeautjes!sinterklaas

Vind jij het ook zo leuk dat de Sint weer in het land is? Heel veel pepernoten en chocoladeletters eten, je vrienden en geliefden verwennen met cadeautjes in de schoen of in de zak, een mooie surprise knutselen en eindeloos lange gedichten schrijven.

Al deze bezigheden zijn zo speciaal aan Sinterklaas. Vaak is het voorbij voor je er erg in hebt, is het 6 december en is Sinterklaas weer terug naar Spanje. Dan komt de kerstboom in huis en maken we onszelf klaar voor het volgende feest. Vind jij dit ook zo jammer?

Het “Sint-gevoel” langer vasthouden

Wij hebben nu tips hoe je het “Sint-gevoel” langer vast kan houden, extra speciaal kan maken of dat blinkend gouden randje kan geven. Lees je mee?

Fotoboek van de mooiste 5 december tot nu toe

Aan welk jaar denk jij altijd terug als je aan 5 december denkt? Er is vast een jaar dat met kop en schouders boven de andere jaren uitsteekt. Was dat jaar de hele familie bij elkaar? Kreeg je dat jaar de mooiste cadeaus? Kwam Sinterklaas dat jaar bij jullie thuis? Allemaal redenen waarom dat speciale jaar het wint qua herinneringen.

Wat is er nu leuker dan deze speciale herinneringen vast te leggen doormiddel van een fotoboek. Verzamel alle mooiste en leukste foto’s van jouw speciale 5 december en maak hier een fotoboek van!

fotoboekVerzamel fotoboek met de leukste 5 december foto’s van afgelopen jaren

Een ander idee is om de leukste foto’s van de afgelopen Sinterklaasvieringen te verzamelen. Er gebeurt waarschijnlijk elk jaar wel weer iets leuks. Iemand die enorm in de maling wordt genomen met zijn surprise, of een gedicht dat de emotie naar boven brengt. Hopelijk heb je deze mooie momenten vastgelegd met je camera’s en heb je bergen met foto’s.

Zoek deze foto’s op en maak een Sinterklaas verzamelalbum. Maak een fotoboek met alle leukste foto’s van de afgelopen jaren dat je Sinterklaas hebt gevierd. Altijd leuk om dit terug te kijken aankomende 5 december!

Pocket fotoboek met je mooiste Sinterklaas cadeaussinterklaas cadeau

Wat zijn de mooiste cadeaus die je hebt gekregen van Sinterklaas? Heb je hier foto’s van gemaakt? Zo ja, dan is het heel leuk om deze foto’s te verzamelen in een pocket fotoboek. Een pocket fotoboek is een klein fotoboek dat je overal mee naartoe kunt nemen. Op die manier kan je dus altijd aan iedereen je mooiste Sinterklaascadeaus laten zien.

[mpf_download open=’false’]

 

Zie ginds komt de stoomboot … Sinterklaas is weer in het land!
4.5 (90%) 6 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 
Zie ginds komt de stoomboot … Sinterklaas is weer in het land!
4.5 (90%) 6 votes