Dierendag, zet je huisdier in het zonnetje!
25 september 2020 

Dierendag, zet je huisdier in het zonnetje!

Dierendag4 oktober is het weer dierendag! Elk dier verdient op deze mooie dag extra aandacht en liefde. 2020 is een jaar die anders is verlopen dan wij ooit hadden gedacht. De coronacrisis stond ineens voor de deur. We zijn met zn alle in lockdown gegaan en naar het werk toe gaan was niet meer vanzelfsprekend. Voor meeste de huisdieren was dit echter een positief punt. De baasjes hoefde niet meer naar werk toe en waren ineens de hele dag thuis. Knuffelen, spelen en wandelen kon op elk moment. We kunnen bijna zeggen dat het maandenlang dierendag geweest is.

Al die dagen dat je nu thuis was heb je vast en zeker goed kunnen oefenen met de tips voor fotograferen met je smartphone. Je huisdier was hier het perfecte model voor. Elke keer een andere houding met steeds andere lichtinval. De ene foto als ze druk aan het spelen was en de andere keer als ze op de bank lag te slapen. Nu zijn er vast en zeker een heel veel mooie plaatjes van je huisdier ontstaan!

Langzamerhand is het normale leven weer begonnen, kinderen gaan we naar school en volwassenen gaan weer wat vaker naar het werk toe. Je huisdier zal niet meer de hele dag om je heen zijn en dat kan zeker als een gemis aanvoelen. Met al die nieuwe schattige foto’s kun je met onze actie van 20% korting een mooi fotoboek maken om je huisdier op 4 oktober nog meer in het zonnetje te zetten. Neem het fotoalbum mee naar werk, naar school en je huisdier is alsnog de hele dag bij je!

Profiteer nu van 20% korting op je fotoalbum! 

Geldig tot en met 9 oktober 2020 dus wees er snel bij!

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen