Fotokalender maken? Hier vind je drie tips! | Het FotoalbumFotokalender maken? Hier vind je drie tips! | Het Fotoalbum
92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )

Drie tips: zo krijg je een leuke fotokalender!

Bij Het Fotoalbum weten we dat het maken van een fotokalender best een pittige klus kan zijn. Welke foto's ga je gebruiken? Wie moeten er allemaal opkomen? Maar vooral hoe zorg je ervoor dat jouw verjaardagskalender een echte eyecatcher wordt? Met de volgende tips haal jij het meeste uit onze fotokalenders!

Tip 1: gebruik je oude kalender

Wanneer je een nieuwe verjaardagskalender gaat maken wil je natuurlijk niemand vergeten op de kalender te zetten. Dit kun je natuurlijk niet beter voorkomen dan je oude kalender er bij te houden. Zo weet je zeker dat je iedereen erop zet! Heb je geen oude kalender? Geen paniek, want via facebook kun je ook heel gemakkelijk alle verjaardagen van je contacten zien!

Tip 2: gebruik foto's die bij het seizoen passen

Door foto's te gebruiken die bij de seizoenen passen kun je jouw kalender net dat beetje extra geven. Varieer in de foto's en zorg dat ze de sfeer van het seizoen goed weergeven. Denk hierbij aan sneeuw in de winter, bloemen in de lente, het strand in de zomer of bijvoorbeeld mooie herfstbladeren in de herfst. Je kunt hierbij kiezen om te gaan voor mooie foto's van de natuur die je gemaakt hebt. Of je maakt het extra persoonlijk door te kiezen voor foto's van het gezin.

Tip 3: gebruik van quotes op je fotokalender

Wil je een beetje variatie in je kalender? Wissel dan eens af met een mooie quote. Zo wordt je kalender natuurlijk nog leuker! Op het internet kun je ontzettend veel voorbeelden vinden van quotes. Hier vind je bijvoorbeeld veel Engelse quotes. Met dit soort sites kun je dus altijd een quote vinden die bij jou en je gezin past! Zo wordt je verjaardagskalender ook nog eens enorm inspirerend.

Geïnspireerd geraakt? Begin gelijk met het maken van je kalender!

fotokalender-maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 
Drie tips: zo krijg je een leuke fotokalender!
5 (100%) 1 vote