5 redenen waarom jij een verjaardagskalender zou moeten aanschaffen
17 maart 2017 
in Blog

5 redenen waarom jij een verjaardagskalender zou moeten aanschaffen

Sta jij inmiddels bekend om jouw vergeetachtigheid? En ben je een meester in het versturen van de ‘net-een-dagje-te-laat-maar-alsnog-gefeliciteerd’ verjaardagskaarten? Herkenbaar. Gelukkig is het vergeten van belangrijke verjaardagen compleet onnodig en kun je het gemakkelijk oplossen met een verjaardagskalender. Wel zo makkelijk als je de jarige job op de dag zelf wil verrassen. Twijfel jij nog of je een verjaardagskalender wil aanschaffen? Met onderstaande vijf redenen ben je vast helemaal om.

1. Praktisch geheugensteuntje

Allereerst is een verjaardagskalender maken vooral praktisch. Want ja, zo’n kalender is nou eenmaal erg handig. Je vergeet nooit meer een verjaardag, aangezien jij aan het begin van de maand al kunt zien wie er dan jarig zijn. Dagen van tevoren kun je dus al aan de slag met het treffen van voorbereidingen. Geen enkel feestvarken wordt meer vergeten met jouw verjaardagskalender. Maar vergeet ook vooral belangrijke jubileums niet te noteren. Want ook die verdienen een felicitatie van jou!

2. Afbeeldingen voor extra geheugenstimulans

Soms moet je het geheugen even extra prikkelen. En dat gaat meestal het makkelijkst met een afbeelding. Aan de fotokalenders van Het Fotoalbum kun je diverse foto’s per maand toevoegen. Is er dus een speciaal persoon jarig in de maand februari? Plaats een foto van jou samen met die persoon boven die maand. Zo vergeet je vast nooit meer een verjaardag.

Lees ook: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek

  

3. Goed begin van de maand

Iedere maand begin je weer fris en fruitig met een nieuwe pagina van de kalender. Kies daarom zorgvuldig welke achtergrond je voor welke maand wil gebruiken. Is het bijvoorbeeld de start van de lente? Ga dan voor een achtergrond met bloesem. Hierdoor krijg je direct aan het begin van de maand een fijn lentegevoel.

4. De verjaardagskalender is snel gemaakt

Het maken van een kalender is erg eenvoudig. In een handomdraai heb jij jouw hele kalender samengesteld en binnen een mum van tijd heb je de verjaardagskalender thuis. Met het simpele drag-and-drop systeem voeg je eenvoudig foto’s toe aan de kalender, maar je kunt ook gebruik maken van de wizard die de foto’s er automatisch inzet.

5. Het hangt op een plek die je niet kunt vermijden

Doordat de verjaardagskalender er zo leuk uitziet, kun je het op een plek hangen waar het goed zichtbaar is. Hang het dus op een plek die je niet kunt vermijden, zodat je echt niks meer vergeet. Jouw vrienden en familie zijn je vast dankbaar dat je nooit meer een verjaardag vergeet!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen