Maak een fotoslinger met je Instagram foto’s!
28 maart 2017 
in Blog

Maak een fotoslinger met je Instagram foto’s!

Wie een fanatieke ‘Instagrammer’ is, weet dat dit een platform is waar de meest leuke en vrolijke foto’s verzameld worden. Instagram foto’s zijn vaak erg veelzijdig en creëren een leuke tijdlijn. De fotoslingers van Het Fotoalbum zijn, evenals Instagram, een goede manier om jouw leukste foto’s tentoon te stellen. Maak een mooie fotoslinger met jouw Instagram foto’s voor bijvoorbeeld een verjaardag of een feestje. Hoe je zo’n Instagram fotoslinger maakt? Dat lees je hieronder.

Foto’s verzamelen: zo gedaan

Het verzamelen van de foto’s voor je Instagram fotoslinger hoeft heus niet veel werk te zijn. De iPhone heeft bijvoorbeeld een erg handig mapje met daarin al jouw Instagram foto’s, erg handig! Deze kun je dan eenvoudig op de computer zetten. Android-gebruiker hoeven echter niet te treuren, want ook voor hen zijn er handige trucjes om de foto’s snel te downloaden. Download InstaSave in de Google Play Store en log in met je Instagram-account. Vervolgens kun je alle foto’s opslaan in een map naar keuze.

Lees ook: Deze bloggers gingen je voor met het maken van een fotoslinger

  

Ga aan de slag met de software

Het maken van de fotoslinger is eigenlijk net zo makkelijk als het verzamelen van de foto’s. Het Fotoalbum biedt jou twee verschillende software-opties: online of offline. De offline software download rechtstreeks het programma naar je bureaublad. Hierdoor kun je eenvoudig meerdere producten maken en tegelijkertijd bestellen. Je kunt ook kiezen voor de online software waardoor je direct begint met het product naar keuze. Kijk bij de fotoslinger die je wilt maken om direct naar de software te gaan.

Kies jouw Instagram fotoslinger

De fotoslinger is er in verschillende soorten en maten. Het is daarom extra belangrijk dat je de fotoslinger kiest die het beste bij je past. Allereerst kun je de keuze maken tussen puntvlaggetjes of vierkante vlaggetjes. De puntvlaggetjes lijken het meest op de traditionele feestvlaggetjes, maar de vierkante vlaggetjes zijn ook erg feestelijk. Bij beide soorten kun je kiezen tussen 25, 50 of 65 vlaggetjes. Alle fotoslinger zijn dubbelzijdig, je kunt dus op 25 vlaggetjes 50 foto’s kwijt.

Ga snel naar de fotoslinger pagina om aan de slag te gaan met jouw Instagram fotoslinger. In de video hier onder krijg je een indruk van hoe de fotoslinger er uit ziet.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen