Zó organiseer jij het leukste Halloween themafeest!
31 oktober 2018 
in Blog

Zó organiseer jij het leukste Halloween themafeest!

De donkere dagen zijn weer in aantocht en het is nog vroeg om je voor te bereiden op de kerst. Gelukkig hebben we een leuke, griezelige feestdag naar Nederland gehaald: Halloween! Halloween is heel erg geschikt voor een goed themafeest. Denk aan lekkernijen die er eng uitzien, decoratie ophangen in huis zoals spinnenwebben aan het plafond en natuurlijk jezelf verkleden als bijvoorbeeld een zombie of Frankenstein. Waar moet je allemaal aan denken bij het organiseren van zo een Halloween feestje? Lees hieronder wat tips hoe jij er een geslaagde avond van kunt maken!

Maak griezelige Halloween hapjes

Een goed feestje is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. Geef jouw hapjes een spooky uitstraling. Gebruik bijvoorbeeld je favoriete recept voor gevulde eieren en leg op het eigeel een schijfje olijf. Laat er met wat ketchup straaltjes ´bloed´ uitkomen en voila: je hebt een eng, maar lekker oog! Of maak een punch in een rode kleur en doe deze in een grote schaal. Laat er ´ogen´ in drijven die je maakt van lychees met daarin een blauwe bes. Ga je liever voor gezond? Kies dan voor bijvoorbeeld een appel. Schil hem helemaal rondom, maar schil niet de hele appel. Druk twee kleine stukjes chocolade erin als oogjes en zo heb je een ´mummie appel´.

Lees ook: 5 tips voor leuke halloween foto’s

  

Maak zelf een Halloween outfit

Je kunt natuurlijk een toffe Halloween outfit kopen bij de feestwinkel om de hoek. Maar je kan ook zelf aan de slag te gaan. Je hebt vast nog wel ergens een basic (wit) shirtje hangen in de kast. Besmeer deze met wat rode verf of maak er wat scheuren in. Dompel hem even in een emmer met thee en creëer zo een vies, zombie effect. Heb je nog wat verband liggen uit de verbanddoos? Wikkel een rolletje om jezelf heen en verander in een mummie!

Decoreer je huis met een enge fotoslinger

Het huis helemaal Halloween proof maken? Wij hebben een aantal Halloween ideeën voor je huis bedacht! Zet bijvoorbeeld pompoenen neer en decoreer je huis met wat spinnenwebben. Om het helemaal af te maken, hang je een toffe fotoslinger op. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen en dus zelf ook een eigen thema kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een Dracula of een kerkhof thema. Organiseer je het voor een kinderfeestje? Je kan er ook voor kiezen om schattige spookjes er op te laten afdrukken. Bepaal zelf hoe je eng je hem wilt hebben!

Zin om jouw Halloween feestje te organiseren? Bekijk hoe je snel een fotoslinger kunt maken!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen