Vliegende start dit schooljaar? Maak een gepersonaliseerde agenda!
04 september 2016 
in Blog

Vliegende start dit schooljaar? Maak een gepersonaliseerde agenda!

Binding van een agenda

De vakantie is weer voorbij en dat geeft natuurlijk een dubbel gevoel. Aan de ene kant heb je zin om weer aan de slag te gaan, maar aan de andere kant verlang je terug naar die warme zomeravonden. Wil je de start van het schooljaar een boost geven en alle zeilen bijzetten dit jaar? Dan heb je natuurlijk een agenda nodig. Maar niet zomaar een agenda. Nee, een gepersonaliseerde foto agenda met al jouw favoriete foto’s, dát geeft jou die extra energie om het schooljaar fris en fruitig te starten. En dat hoeft gelukkig helemaal niet moeilijk te zijn want met onderstaande tips is het maken van een gepersonaliseerde foto agenda, een fluitje van een cent.

Verzamel alle foto’s

Alle foto’s die je maar enigszins leuk vindt gooi je in een mapje. De foto’s van die mooie zomervakantie, waar je nog even van weg kan dromen. Of alle foto’s met je (vakantie)vrienden, dat zijn mooie herinneringen om terug te kijken. Maar denk ook aan foto’s van je familie en bijvoorbeeld je huisdieren. Die verdienen toch ook een plekje in jouw gepersonaliseerde foto agenda?

Selectieprocedure

Oef, dit is toch wel de moeilijkste stap. Van de inmiddels gigantische berg foto’s die je hebt verzameld moet je een selectie maken. Denk niet de te lang na en maak een simpele keuze tussen ‘wel’ of ‘niet’. Waag je niet aan de categorie ‘misschien’, want er bestaat een grote kans dat die foto’s toch bij ‘wel’ belanden. Baseer je keuze simpelweg op je eerste instinct.

Deel je agenda in

Tijd voor het leukste gedeelte! De indeling van jouw foto agenda. Kies de foto die je op de voorkant wil hebben en bedenk een stoere titel. Kies een achtergrond en bepaal op welke datum je wil dat de agenda begint (eerst schooldag is het makkelijkste). Vul alvast belangrijke dagen in, zoals verjaardagen van vrienden en familie. Vergeet ook niet de vakanties alvast te noteren in jouw agenda (heel belangrijk). Voeg alle foto’s toe en klaar is de foto agenda! Check nog even het voorbeeld, pas eventueel aan en versturen maar.

Maak je klasgenoten jaloers

Terwijl jouw klasgenoten aankomen met hun standaard agenda’s, heb jij een gepersonaliseerde, unieke foto agenda. Dus kom maar op met die jaloerse blikken! Jouw foto agenda is vast het gespreksonderwerp van de eerst schooldag. Laat de agenda maar even rondgaan zodat jouw klasgenoten kunnen zien wat ze de rest van het schooljaar gaan missen.

Vergeet niet om vanaf de eerste schooldag foto’s te maken van jou en al jouw vrienden. Dan heb je meteen alle foto’s gereed voor jouw gepersonaliseerde foto agenda voor het volgende schooljaar!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen