Het kleurrijke Cuba in beeld
16 oktober 2018 
in Blog

Het kleurrijke Cuba in beeld

  Fotogeniek Cuba

Zonder enige twijfel behoort Cuba tot één van de meest fotogenieke landen ter wereld. Het eiland heeft ontzettend veel kleur, tropische stranden, sfeervolle steden, jungle en karakteristieke oldtimers. Kortom: een rijke mix van cultuur en natuur. Cuba is dan ook niet in één beeld te vatten. Met foto’s van Cuba kun je met een gemak een heel fotoalbum vullen. Ga je binnenkort naar Cuba en wil je vast wat inspiratie op doen? Hieronder zie je het mooie Cuba in beeld!

Lees ook: Welk fotoboek past het beste bij mijn vakantie?

  

  

Fotoalbum Cuba maken

Om alle bezienswaardigheden en hoogtepunten van Cuba te kunnen zien heb je minstens twee weken nodig. Het land is vrij uitgestrekt en zowel in het oosten als westen zijn er mooie plekken te zien. Denk aan Topes de Collantes, Trinidad, Havana, Santiago de Cuba en Viñales. Maar vergeet ook de verlaten dorpjes en de paradijselijke stranden niet. Cuba is één van de meest fotogenieke plekken ter wereld en het is niet moeilijk om dat vast te leggen. Mensen op de foto zetten is in Cuba goed te doen. Er zijn veel mensen op straat waar je aan kunt vragen of ze het erg vinden om gefotografeerd te worden. Je ziet bijvoorbeeld veel mannen met een karakteristiek gezicht en sigaar in de mond. Probeer ook  detailfoto’s te maken, van eten of dieren bijvoorbeeld. Hierdoor heb je meer afwisseling in je fotoboek.

Wil je je foto’s van Cuba laten afdrukken in een fotoalbum? Wij van Het Fotoalbum adviseren om te kiezen voor een wat groter formaat album. Reisfoto’s komen namelijk het mooist uit wanneer je deze in het groot ziet, of wanneer je meerdere foto’s bij elkaar zet. Zeker met een veelzijdig land als Cuba is het leuk om een fotocollage te maken. Een hardcover fotoalbum heeft als voordeel dat je de afbeelding op de voorkant beter ziet en dan kun je het fotoboek ook mooi in de kast zetten. Het maakt in principe niet uit of je kiest voor een liggend, staan of een vierkant fotoalbum.

Nog meer fotografie inspiratie nodig voor je reis? Hier zie je het kleurrijke Cuba in beeld!

Lees meer: Dit zijn de meest inspirerende reis Instagram accounts van dit moment

   
   
   
Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen