Welk fotoboek past het beste bij mijn vakantie?
10 september 2018 
in Blog

Welk fotoboek past het beste bij mijn vakantie?

Er zijn veel verschillende soorten vakanties. Strandvakanties, backpack vakanties, rondreizen, stedentrips en natuurlijk wintersportvakanties. Leg deze vakanties vast in een mooi fotoboek. Zo haal je jaren later nog steeds leuke herinneringen ophalen als je er doorheen bladert. Bij Het Fotoalbum kun je ook nog eens verschillende soorten fotoboeken laten maken. Elk fotoboek geeft weer een andere sfeer. Combineer ze met jouw vakantie en creëer zo een heel gaaf fotoboek! Welk fotoboek je met wat voor soort vakantie kunt combineren, lees je hieronder.

Lees ook: De meest cliché vakantiefoto’s van dit jaar!


  
  

Fotoboek met harde kaft voor grote reizen

Vaak is een mooie grote rondreis niet iets wat je vaak doet. Of misschien ook wel. Maar hoe dan ook: zo’n reis wil je goed vastleggen en ook mooi laten vereeuwigen in een fotoboek. Een fotoboek met harde kaft heeft een luxe uitstraling die perfect past bij die speciale reis die je hebt gemaakt. Laat jouw foto’s er extra mooi uitspringen door een wat groter formaat fotoboek te kiezen. Laat een pagina helemaal vullen met de mooiste foto’s. Zo maak je het heel indrukwekkend en krijg je vast wat jaloerse blikken;).

Fotoboek met softcover voor de stedentrips

Met een softcover fotoboek geef je snel een glossy uitstraling aan je stedentrip. Blader er gemakkelijk doorheen en neem hem overal mee naartoe. Hij is tenslotte een stukje lichter dan andere fotoboek met een harde kaft. Deel je fotoboek in op dag en hou zo de foto’s op volgorde. Kies er ook voor om een plattegrond van de stad te laten afdrukken in het fotoboek. Die heb je vast veel gebruikt en kende je tijdens de trip misschien wel uit je hoofd. Hartstikke leuk om dat nog eens terug te zien.

Lees hier meer reisartikelen van Het Fotoalbum:

 
 

Spiraal fotoalbum voor zon- en familievakanties

Met een zon- en/of familievakanties komt het vaker voor dat je foto’s van je gezin of familie bij elkaar hebt gemaakt. Het is dan leuk om hier een spiraal fotoalbum van te maken. Het spiraal dat het fotoalbum bij elkaar houdt, geeft het een leuke speelse uitstraling. Een pluspunt is dat je volledig van je foto’s kunt genieten doordat je geen bolling in de pagina’s hebt. Kies ook eens voor een wat kleiner formaat. Hierdoor is hij ook leuk om cadeau te doen.

Kijk op onze pagina voor verschillende keuzes aan fotoboeken. Hier kun je ook kiezen voor verschillende formaten. Bekijk alle opties en veel plezier met het maken van je ideale fotoboek! Meer reisinspiratie nodig?  Dit zijn volgens ons de leukste reis Instagram accounts

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen