De mooiste valentijnscadeaus van Het Fotoalbum
07 februari 2018 
in Blog

De mooiste valentijnscadeaus van Het Fotoalbum

De dag van de liefde komt er weer aan! Op deze heerlijke dag wil je jouw geliefde natuurlijk verrassen met het perfecte cadeau, en dat is waar Het Fotoalbum je bij kan helpen. De mooiste valentijnscadeaus zijn namelijk persoonlijk cadeaus en wij hebben de beste tips hoe je deze kunt maken. Lees je met ons mee?

Cadeautip 1: fotoboek

De eerste cadeautip die we je geven is natuurlijk een fotoboek. Een fotoboek kun je gebruiken om jouw geliefde te laten zien wat jullie allemaal samen hebben gedeeld, maar ook waarom je van hem/haar houdt. Een perfect valentijnscadeau dus! Doe wat inspiratie op met de ideeën die we je hieronder geven:

Reasons why – boekje

Vul het boekje vol met grappige foto’s en herinneringen waarom je van jouw geliefde houdt. Plaats een foto op de ene kant van het boek, en op de andere kant plaats je en tekst. Je kunt dit boek dan vullen met alle redenen waarom je niet zonder hem/haar zou kunnen. Bijvoorbeeld: omdat je er altijd voor me bent, omdat je me altijd aan het lachen maakt óf omdat netflix niet zo leuk is zonder jou!

Reis fotoboekje

Dit boekje kun je vullen met alle foto’s van reizen die jullie samen hebben gemaakt. Reizen is een bijzondere ervaring die je deelt waaraan jullie beide veel mooie herinneringen hebben. Hoe leuk is het dan om ein-de-lijk die foto’s van jullie reisje naar Brussel, Lissabon en Gran Canaria van je telefoon te halen en in een fotoboek aan jouw geliefde te geven. Kunnen jullie heerlijk bij kaarslicht al deze bijzondere herinneringen opnieuw bezoeken! Wil je tips hoe je dit fotoboek kunt maken? Hier vind je alle tips voor het maken van een vakantieboek.

Fotoboekje met bijzondere herinneringen

Maak een boekje vol met bijzondere herinneringen, denk aan vakanties, leuke uitjes, maar ook aan heerlijke avonden samen op de bank. Zorg dat je al deze bijzondere herinneringen voorziet van een leuke tekst, gedicht of een liedje wat jullie samen delen. Zo maak je jouw fotoboekje ontzettend persoonlijk. Extra leuk om te maken dus, maar nog leuker om te krijgen!

Lees meer: Voor elke gelegenheid een themaslinger

Cadeautip 2: gepersonaliseerde fotokalender

Wil je een heel bijzonder cadeau geven? Maak dan jouw eigen fotokalender, deze fotokalender kun je dan voorzien van persoonlijke data van dingen die jullie hebben meegemaakt. Denk bijvoorbeeld aan: jullie eerste vakantie samen, een dagje artis, jullie eerste kus of de dag waarop jullie samen kwamen. Zo kun je jouw geliefde laten zien hoe bijzonder jullie relatie voor jou is! Daarnaast is dit cadeau perfect voor de partner die wel eens iets vergeet, jouw partner kan namelijk nooit meer een bijzondere datum over het hoofd zien! Om jouw fotokalender extra leuk te maken kun je hem versieren, met quotes, gedichten, songteksten en foto’s die goed bij jullie relatie passen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]","after_widget":"","before_title":"

","after_title":"","widget_id":"widget-3-1-0"}}" />[/siteorigin_widget]

Cadeautip 3: fotoslinger als tijdlijn

Ga jij een speciaal diner koken voor jouw geliefde óf wil je de hele kamer versieren, dan hebben wij de perfecte versiering voor jou. Je kunt jouw geliefde namelijk verassen met een fotoslinger! Deze fotoslinger kun je versieren met alle foto’s die jullie samen gemaakt hebben van het begin van jullie relatie tot nu. Zo krijg je als het ware een fotoslinger met een tijdlijn. Superleuk om iemand mee te verrassen en zo kunnen jullie de hele avond samen herinneringen ophalen over al deze mooie momenten.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]","after_widget":"","before_title":"

","after_title":"","widget_id":"widget-4-1-0"}}" />[/siteorigin_widget]

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen