Oh kom er eens kijken, welk cadeau er in mijn schoentje zit!
25 november 2016 
in Blog

Oh kom er eens kijken, welk cadeau er in mijn schoentje zit!

Sinterklaas is in het land en dat betekend dat we volop bezig zijn met surprises, gedichten én natuurlijk cadeautjes uitzoeken. Maar wat kan je nou stiekem en onopgemerkt in iemand zijn schoen doen?

Gelukkig hebben wij hier verschillende tips en ideeën voor bij Het Fotoalbum. Zoals een mini fotoboekje, een persoonlijk en klein cadeau dat perfect in de schoen past. Ook hebben we kleine agenda’s, handig als je iemand een cadeau moet geven die vaak zijn afspraken vergeet, of gewoon als cadeau voor het nieuwe jaar! Alle producten hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet, lees je mee met dit handige schoen cadeau lijstje?

Pocket fotoboek

Het pocket fotoboek is een klein fotoboekje dat je overal mee naartoe kunt nemen in je (hand)tas. Het fotoboekje is 16 centimeter breed en 12 centimeter hoog, het perfecte formaat voor in een schoentje van jong én oud! Het pocket fotoboek is te bestellen vanaf €10,- (20 pagina’s).

Mini fotoalbum

Het mini fotoalbum is een klein formaat fotoalbum, namelijk 8 centimeter hoog en 12 centimeter breed. Dit fotoalbum wordt bij elkaar gebonden met een ringband, dus is erg makkelijk om te slaan! Het mini fotoalbum kun je makkelijk meenemen als je bijvoorbeeld naar familie of vrienden gaat en wat leuke foto’s wil laten zien. In het mini fotoalbum kunnen 20 tot 80 pagina’s.

Lees ook: Wintersportfotografie tips: zo maak je de mooiste foto’s in de sneeuw!

  

Pocket fotoalbum

Het pocket fotoalbum is een handig formaat fotoalbum dat je makkelijk mee kunt nemen in je zak. Het pocket fotoalbum is 1 keer groter dan het mini fotoalbum, namelijk 12 bij 16 centimeter. Net als in het mini fotoalbum, kunnen hier 20 tot 80 pagina’s in. Leuk voor als je veel mooie foto’s hebt die je net wat groter zou willen afdrukken dan in het mini fotoalbum.

Mini fotoagenda

Een mini foto agenda in je schoen! Handig omdat je altijd je agenda bij de hand hebt én hem in je binnenzak mee kunt nemen. In de mini fotoagenda is er 1 week per pagina afgedrukt en op de andere pagina staat een foto. Ook is het mogelijk om op een belangrijke dag een klein fotootje aan deze dag toe te voegen. Bijvoorbeeld bij een verjaardag of bij een feestdag. Een handig en persoonlijk schoencadeau! De mini fotoagenda heeft 80 pagina’s.

Pocket fotoagenda

Het pocketformaat foto agenda is, net als bij het fotoalbum, 1 keer zo groot als de mini foto agenda. Door te kiezen voor de pocket foto agenda heb je meer ruimte om belangrijke afspraken en verjaardagen te noteren. Deze agenda past makkelijk in een handtas door het fijne formaat. Onderaan elke pagina is het mogelijk om een foto te plaatsen of te kiezen voor een notitie ruimte. Net als bij de mini foto agenda is het ook bij de dagen mogelijk om een foto te plaatsen als er een speciale gebeurtenis is. Ook deze fotoagenda heeft 80 pagina’s.

Maak vandaag nog hét perfecte schoencadeautje!

Heb jij ook nog een cadeautje nodig? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog het perfect passende en persoonlijke schoencadeautje!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen