Zo fotogeniek is India

India in beeld

India behoort wat ons betreft tot een van de meest fotogenieke landen ter wereld. En dat niet alleen, de mensen zijn er vriendelijk, de curry’s ontzettend lekker en de natuur overweldigend. India is een bijzondere bestemming, en we zien de foto’s van India dan ook veel in onze fotoboeken terugkomen. Wil je zelf eens naar India? Dan dienen deze foto’s wellicht als inspiratie. Ben je naar India geweest en wil je de foto’s bewaren in een album? Wij geven tips over welk fotoboek je dan het best kunt kiezen.

Fotoalbum of wanddecoratie maken

Wil je foto’s van India af laten drukken in een fotoalbum? Wij adviseren dan om te kiezen voor een groter album. Reisfoto’s komen het mooist uit wanneer je deze groot plaatst, of wanneer je meerdere foto’s bij elkaar zet. Tip: maak detailfoto’s tijdens je reis, dit zorgt voor diversiteit in je album. Een hardcover fotoalbum heeft als voordeel dat je de afbeelding op de voorkant beter ziet. Zo kun je je fotoboek ook mooi in een kast neerzetten. Het maakt in principe niet uit of je kiest voor een vierkant, liggend of een fotoalbum in de breedte. Het is het leukst als je ook hierin varieert.

Een foto van India op hout is erg mooi omdat het natuurlijk materiaal is en dat goed past bij reizen. Wat bijvoorbeeld mooi staat in je huiskamer is wanneer je twee of drie afbeeldingen op hout naast elkaar zet. Wil je liever geen hout, dan adviseren wij om te kiezen voor aluminium of plexiglas. Bij Plexiglas komen je foto’s nog beter tot leven door het hoge contrast. Bekijk hier alle mogelijkheden voor wanddecoratie.

Lees meer: 8 tips voor de mooiste portretfotografie

            
            
    
Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen